- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Кабачок
5 рецептов фаршированных кабачков - DELFI.ee
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 26.07.2017
Новини про кабачки, новинки, детальна інформація відносно кабачків
Кабачок
5 рецептов фаршированных кабачков - DELFI.ee
DELFI.ee “Трубочки” или “башенки” из кабачков выглядят и аппетитно, и эстетично. Начинить их можно ветчиной и рисом или куриным филе и сыром. Лучше всего для “башенок” подойдут молоденькие кабачки цукини — у них тонкая шкурка, нежная мякоть и семена совсем не чувствуются. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 26.07.2017
Дивитись всі новини в розділі Кабачок