- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Петрушка
Помидоры фаршированные, пикантные, по-грузински - Красный Север
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 02.08.2017
Новини про петрушку, новинки, детальна інформація відносно петрушки
Петрушка
Помидоры фаршированные, пикантные, по-грузински - Красный Север
Красный Север Ингредиенты (на 2 банки по 1 л): 400 г спелых плотных томатов, 250 г моркови, 200 г репчатого лука, 100 г растительного масла, 25 г корня петрушки, 10 г зелени петрушки, по 2 ч. л. растительного масла на банку; маринад: 600 г спелых томатов, 2 лавровых листа, 2 ст. л. 6-процентного ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 02.08.2017
Дивитись всі новини в розділі Петрушка