- • Ірегі
- • Борошно
- • Вика
- • Висівки
- • Гірчиця біла
- • Гірчиця жовта
- • Гірчиця чорна
- • Горох жовтий
- • Горох зелений
- • Гречка біла
- • Гречка сира / гречка
- • Гречка смажена
- • Добрива
- • Еспарцет
- • Жито / жито
- • Засоби захисту рослин
- • Квасоля
- • Коріандр
- • Кукурудза
- • Кукурудза цукрова
- • Льон / льон
- • Люпин
- • Люцерна
- • Мак
- • Макуха олійних культур
- • Насіння гарбуза
- • Нут
- • Овес
- • Перловка
- • Посівний матеріал
- • Просо жовте
- • Просо червоне
- • Пшениця
- • Пшоно
- • Ріпак
- • Расторопша
- • Соняшник кондитерський
- • Соняшник олійний
- • Сорго біле
- • Сорго червоне
- • Сочевиця
- • Соя
- • Тритикале
- • Ячка
- • Ячмінь
- • Ячмінь пивоварний
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Зернові, олійні, бобові
/ Овес
Гурка, пікниця і шовдарь – три м'ясні спокуси закарпатця - Новини Укрінформ
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 19.09.2017
Новини про овес, новинки, детальна інформація відносно вівса
Овес
Гурка, пікниця і шовдарь – три м'ясні спокуси закарпатця - Новини Укрінформ
Новини Укрінформ Але якщо для кров'янки беруть гречку та, власне, кров, гурку наповнюють рисом, перемішаним із фаршем із варених нутрощів свині (раніше, років із 50 тому, як розповідають, замість рису використовували перлову крупу, овес чи пшоно – як і в голубцях, до ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 19.09.2017
Дивитись всі новини в розділі Овес