/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Крупи
/ Крупа кукурудзяна
Чому банош - не токан і навіщо закохуватись, аби його приготувати - Depo.Закарпаття
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 21.10.2017
Новини про крупи кукурудзяні, новинки, детальна інформація відносно круп кукурудзяних
Крупа кукурудзяна
Чому банош - не токан і навіщо закохуватись, аби його приготувати - Depo.Закарпаття
Depo.Закарпаття Нічого не залишається, як, наперекір гуцульським забобонам, спробувати приготувати страву на плиті. Головне – мати чавунний казанок, дерев'яну ложку, кукурудзяну крупу (найкраще - середнього помолу), домашню сметану, молоко, копчене сало і бринзу, бо ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 21.10.2017
Дивитись всі новини в розділі Крупа кукурудзяна