/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Гріємося і зігріваємо! - НОВА Тернопільська газета
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 26.11.2017
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Гріємося і зігріваємо! - НОВА Тернопільська газета
НОВА Тернопільська газета 1 кг курячої печінки, 2 цибулини, 2 морквини, сіль, чорний мелений перець, мелений коріандр – за смаком, 100 г вершкового масла, трішки молока. Щоб печінковий паштет вдався смачний, треба вибрати свіжу, рожеву, не морожену печінку. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 26.11.2017
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове