/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Масложирова продукція   / Масло вершкове  

Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового

Масло вершкове


Гріємося і зігріваємо! - НОВА Тернопільська газета



НОВА Тернопільська газета
1 кг курячої печінки, 2 цибулини, 2 морквини, сіль, чорний мелений перець, мелений коріандр – за смаком, 100 г вершкового масла, трішки молока. Щоб печінковий паштет вдався смачний, треба вибрати свіжу, рожеву, не морожену печінку.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 26.11.2017




Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове