/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Масложировая продукция
/ Масло сливочное
Гріємося і зігріваємо! - НОВА Тернопільська газета
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 26.11.2017
Новости про масло сливочное, новости, подробности относительно масла сливочного
Масло сливочное
Гріємося і зігріваємо! - НОВА Тернопільська газета
НОВА Тернопільська газета 1 кг курячої печінки, 2 цибулини, 2 морквини, сіль, чорний мелений перець, мелений коріандр – за смаком, 100 г вершкового масла, трішки молока. Щоб печінковий паштет вдався смачний, треба вибрати свіжу, рожеву, не морожену печінку. |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 26.11.2017
Смотреть все новости в разделе Масло сливочное