/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Крупи
/ Крупа ячна
Топ-5 рецептов кутьи — Рождество - NEWS FOR BREAKFAST
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 05.01.2018
Новини про крупи ячки, новинки, детальна інформація відносно крупи ячки
Крупа ячна
Топ-5 рецептов кутьи — Рождество - NEWS FOR BREAKFAST
NEWS FOR BREAKFAST Ячневая крупа не подвергается шлифовке, поэтому она особенно богата на белок, клетчатку, витамины и минералы. Пока варится пшеница, залейте мак кипятком и оставьте на час. Миндаль нужно залить кипятком на 15 мин., чтобы он стал мягким, изюм и курагу также залить кипятком. Протри мак в ступке ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 05.01.2018
Дивитись всі новини в розділі Крупа ячна