/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Кабачок  

Новини про кабачки, новинки, детальна інформація відносно кабачків

Кабачок


«А как же пост?»: Ирина Агибалова рассказала, как готовит утиные потроха - Рамблер/женский (пресс-релиз)



Рамблер/женский (пресс-релиз)
«Срезав совсем немного внутреннего утиного жира, мелко нарезала и растопила на сковороде, туда же отправила нарезанные внутренности (сердце, печень, желудок), репчатый лук, соль, специи и сушёные апельсиновые корочки. Обжарила на медленном огне и добавила молодой кабачок. Готовится он очень ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 05.03.2018




Дивитись всі новини в розділі Кабачок