/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ М'ясо птиці
Фаршировану індичку запікають три години - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 03.06.2018
Новини про м'ясо птиці, новинки, детальна інформація відносно м'яса птиці
М'ясо птиці
Фаршировану індичку запікають три години - Gazeta.ua
Gazeta.ua Готову індичку нарізають на шматки і поливають соусом. М'ясо птиці найкраще смакує з ягідним — з журавлини, чорниці, брусниці. — Індичка — найкраще м'ясо для тих, хто хоче схуднути, — каже 47-річна Людмила Федорук із Ковеля Волинської ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 03.06.2018
Дивитись всі новини в розділі М'ясо птиці