/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Консервовані продукти
/ Консерви молочні
МОЗ про причини харчових отруєнь та профілактику ... - ОКІА "Новини Полтавщини" (прес-реліз)
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 20.08.2018
Новини про консерви молочні, новинки, детальна інформація відносно консерв молочних
Консерви молочні
МОЗ про причини харчових отруєнь та профілактику ... - ОКІА "Новини Полтавщини" (прес-реліз)
ОКІА "Новини Полтавщини" (прес-реліз) ... при консервуванні в домашніх умовах, особливо м'ясних і рибних продуктів, необхідно проводити тиндалізацію (протягом двох діб прогрівати при температурі 100°С 5 хвилин), після чого простерилізувати консерви при температурі 100°С – не ... ретельно ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 20.08.2018
Дивитись всі новини в розділі Консерви молочні