/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Консервированные продукты
/ Консервы молочные
МОЗ про причини харчових отруєнь та профілактику ... - ОКІА "Новини Полтавщини" (прес-реліз)
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 20.08.2018
Новости про консервы молочные, новости, подробности относительно консервов молочных
Консервы молочные
МОЗ про причини харчових отруєнь та профілактику ... - ОКІА "Новини Полтавщини" (прес-реліз)
ОКІА "Новини Полтавщини" (прес-реліз) ... при консервуванні в домашніх умовах, особливо м'ясних і рибних продуктів, необхідно проводити тиндалізацію (протягом двох діб прогрівати при температурі 100°С 5 хвилин), після чого простерилізувати консерви при температурі 100°С – не ... ретельно ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 20.08.2018
Смотреть все новости в разделе Консервы молочные