/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Вершки
Сухарі розмочують у вершках для кави - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 03.06.2013
Новини про вершки, новинки, детальна інформація відносно вершків
Вершки
Сухарі розмочують у вершках для кави - Gazeta.ua
Gazeta.ua Можна й три скибки батона потримати в молоці. Але за шведським варіантом виходить ніжніше. Крихти не розкисають повністю, як батон, а вершки додають м'ясу соковитості. Фарш беру пісний яловичий, грамів 800. Можна змішати зі свинячим. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 03.06.2013
Дивитись всі новини в розділі Вершки