/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Молоко, молочные продукты
/ Сливки
Сухарі розмочують у вершках для кави - Gazeta.ua
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 03.06.2013
Новости про сливки, новости, подробности относительно сливок
Сливки
Сухарі розмочують у вершках для кави - Gazeta.ua
Gazeta.ua Можна й три скибки батона потримати в молоці. Але за шведським варіантом виходить ніжніше. Крихти не розкисають повністю, як батон, а вершки додають м'ясу соковитості. Фарш беру пісний яловичий, грамів 800. Можна змішати зі свинячим. |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 03.06.2013
Смотреть все новости в разделе Сливки